Derince Piri Reis Anaokulu

WEB https://derincepirireisanaokulu.meb.k12.tr
Adres : SIRRIPAŞA MAHALLESİ ÇENEDERE CADDESİ HACI KEMAL SOKAK NO 16 DERİNCE/KOCAELİ Derince merkeze 10 dk yürüme mesafesinde, Yenikent yolu üzerinde ve 118 numaralı Halk Otobüsü ile İzmit istikametinden Hicret Camii durağında inilerek ulaşılabilir
VİZYON : Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan ,düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
MİSYON : Öğrencilerimize sadece öğreten değil, onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili
Saatler : 08.00-13.00 13.00-18.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : Şehir içi dolmuşları ile sağlanmaktadır.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri 118 no yanından geçmektedir.Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu´nun 750 m üst tarafında yer almaktadır.
Yerleşim Yeri : Sırrıpaşa Mah.Çenedere Cd. Hacı KemalSk.Derince KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkesine 9 Km -İlçe Merkezinde